Ręczna prasa do hamburgerów
Ręczne prasy do hamburgerów w całości wykonane z polerowanego satynowego aluminium. Dostępne w trzech wersjach.
Charakterystyka
- Średnica miski do prasowania mięsa 100 mm i wyrzutnikiem wykonanymi ze stali nierdzewnej INOX.
- Średnica miski do prasowania mięsa 130 i 150 mm wykonana z aluminium i wyrzutnikiem wykonanym ze stali nierdzewnej INOX.
- Pojemnik na dyski celofanowe.
- Zsynchronizowane prasowanie mięsa i wyjmowanie gotowego hamburgera.
- Proste w w konserwacji i utrzymaniu czystości.
- Wyprodukowane zgodnie z międzynarodowymi przepisami bezpieczeństwa i sanitarnych.
- Tarcze celofanowe o średnicy 100 - 130 - 150 na zamówienie.



Dane techniczne
Średnica pojemnika: |
Hamburger 4” - 100 mm Hamburger 5” - 130 mm Hamburger 6” - 150 mm |
Waga: |
Hamburger 4” - 4,6 kg Hamburger 5” - 4,8 kg Hamburger 6” - 5,0 kg |