Urządzenia do obróbki mięsa

Ręczne prasy do hamburgerów w całości wykonane z polerowanego satynowego aluminium. Dostępne w trzech wersjach.

Charakterystyka

  • Średnica miski do prasowania mięsa 100 mm i wyrzutnikiem wykonanymi ze stali nierdzewnej INOX.
  • Średnica miski do prasowania mięsa 130 i 150 mm wykonana z aluminium i wyrzutnikiem wykonanym ze stali nierdzewnej INOX.
  • Pojemnik na dyski celofanowe.
  • Zsynchronizowane prasowanie mięsa i wyjmowanie gotowego hamburgera.
  • Proste w w konserwacji i utrzymaniu czystości.
  • Wyprodukowane zgodnie z międzynarodowymi przepisami bezpieczeństwa i sanitarnych.
  • Tarcze celofanowe o średnicy 100 - 130 - 150 na zamówienie.

Ręczna prasa do hamburgerów

Dane techniczne: pdf

Charakterystyka:  pdf

Ręczna prasa do hamburgerów - krajalnicesklepowe.plSchemat - Ręcznej prasy do hamburgerów - krajalnicesklepowe.plCertyfikat - Ręcznej prasy do hamburgerów - krajalnicesklepowe.pl

Dane techniczne

Średnica pojemnika:

Hamburger 4” - 100 mm

Hamburger 5” - 130 mm

Hamburger 6” - 150 mm

Waga:

Hamburger 4” - 4,6 kg

Hamburger 5” - 4,8 kg

Hamburger 6” - 5,0 kg