Urządzenia do obróbki mięsa

Profesjonalna komorowa, pakowarka próżniowa przeznaczona do sklepów i gastronomii. Urządzenie przeznaczone do pakowania produktów spożywczych.

Charakterystyka

  • Dostępna w dwóch opcjach typ 300 i typ 500.
  • Prosta i łatwa obsługa.
  • Wykonana ze stali nierdzewnej INOX AISI 304.
  • Do dyspozycji operatora 10 programów.

Pakowarki próżniowe VACUUM 300 I 500

Dane techniczne: pdf

Charakterystyka:  pdf

pakowarki do produktów - krajalnicesklepowe.plpakowarki do produktów - certyfikat - krajalnicesklepowe.pl

Dane techniczne

Wymiary pakowarek:

Typ 300 - 410 x 460 x 370 mm

Typ 500 - 600 x 550 x 460 mm

Długość zgrzewu:

Typ 300 -300 mm

Typ 500 - 495 mm

Wydajność pompy:

Typ 300 - 8 m3

Typ 500 - 25 m3