Urządzenia do obróbki mięsa

Nowy typ kotleciarki jest najnowszym produktem biura projektowego FIA BOSTON.

Charakterystyka

  • Dzięki 180 mikro-nacięć na decymetr kwadratowy, struktura mięsa nie ulega uszkodzeniu.
  • Wykonana z anodowanego, satynowanego aluminium.
  • Wyciagane noże ze stali nierdzewnej.
  • Łatwa do czyszczenia.
  • Praktycznie nie wymaga serwisowania.
  • Mikrowyłącznik bezpieczeństwa.
  • Zgodna z normami Europejskim.
  • Wałek tnący - opcja.

Kotleciarka

Dane techniczne: pdf

Charakterystyka:  pdf

Kotleciarka - Steaker - Wnętrze urządzeniaKotleciarka - Steaker - Wnętrze urządzeniaKotleciarka - Profil urządzenia - Wnętrze urządzeniaKotleciarka - Certyfikat

Dane techniczne

Noże nacinające:

2 x 32

Maksymalne wymiary ciętego produktu:

150 x 20

Wymiary:

A 180; B 361; C 463; D 218; E 44

Waga:

17 kg