Krajalnice ręczne

Perfekcyjnie zaprojektowane krajalnica, w całości wykonana z polerowanego, satynowanego i anodowanego aluminium.

Krajalnica przeznaczona do hoteli i gastronomii.

Charakterystyka

  • Wbudowana ostrzałka.
  • Kute, utwardzone i chromowane ostrze.
  • Przekładnia pasowa za pomocą pasa typ Poly-V.
  • Grubość cięcia produktów: od 0 do 15 mm.
  • Wózek przesuwany na łożyskach.
  • Elementy łatwe w demontażu do mycia i utrzymania czystości.
  • Zgodna z normami CE.

Krajalnica ręczna EUROPA

Dane techniczne: pdf

Charakterystyka:  pdf

Gastronomiczna krajalnica automatyczne 1Gastronomiczna krajalnica automatyczna z serii EUROPASchemat krajalnicy gastronomicznej z serii EUROPA6Certyfikat zgodności krajalnicy gastronomicznej z serii EUROPA 6

Dane techniczne

Średnica ostrza:

Europa 250: 250 mm,   Europa 300: 300 mm

Europa 350: 350 mm,   Europa 370: 370 mm

Maksymalne wymiary krojonego produktu:

Europa 250: 160×160 - 170 - 220×145,   Europa 300: 185×185 - 190 - 250×170

Europa 350: 210×210 - 210 - 270×190,   Europa 370: 220×220 - 220 - 270×200

Wymiary krajalnicy:

Europa 250: A 430; B 340; C 370; D 510; E 390

Europa 300: A 480; B 360;C 450; D 620; E 510

Europa 350: A 540; B 390; C 520; D 695; E 560

Europa 370: A 540; B 390; C 520; D 710; E 560

Moc silnika:

Europa 250: Kw 0,150 - A 0,85 - Hp 0,2,   Europa 300: Kw 0,370 - A 2,1 - Hp 0,5

Europa 350: Kw 0,370 - A 2,1 - Hp 0,5,   Europa 370: Kw 0,370 - A 2,1 - Hp 0,5

Waga:

Europa 250: 22 kg,   Europa 300: 30 kg

Europa 350: 38 kg,   Europa 370: 40 kg